2500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!

Dalan Zeytinyağlı Ürünleri

21-03-2022 14:58
Dalan Zeytinyağlı Ürünleri

Dalan Zeytinyağı Ürünleri ile Doğaya Karşı Güçlü Ol!

Dalan zeytinyağlı ürünler, sadece kozmetik bakımı değil aynı zamanda cilt sağlığı için de önemli ürünlere sahiptir. Türkiye’de her geçen gün binlerce insan zeytinyağlı ürünlerin sağlık için faydalı olduğunu öğreniyor ve kullanma isteği artıyor. Bu nedenden ötürü kendi sektöründe lider olan üretimine ve hijyenine güven duyduğumuz Dalan ürünleri Solive markası adı altında siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Kaliteli saç kremleri, zeytinyağlı lavanta sabunları, zeytinyağlı defne sabunları, prina sabunları, zeytinyağlı hacim veren saç kremleri, onarıcı bakım özelliğine sahip zeytinyağlı saç kremleri, nemlendirici özelliğe sahip el kremleri ve spreyler. Ürünler ile tanışmaya hazır mısınız?

Dalan Nemlendirici Sabun

Dalan nemlendirici sabun, özenle geliştirilmiş Dalan d’Olive teknolojisini barındırıyor. İçeriğinde bulunan sıvı sabun özelliği ve bol zeytinyağı ile cildinizi temizlerken aynı zamanda bergamot özlü formülü ile cildinizin nemlendirebilir ve vitamin ihtiyacını anında karşılayabilirsiniz. 300 ml hacmi ile 100 yıkamaya kadar rahatlıkla kullanılabilecek bu ürün, elinizi hem tüm virüs ve bakterilerden temizleyecek hem de eşsiz bir koku bırakacak. Nemlendirilen elleriniz adeta pamuk gibi olacak.

Dalan Zeytinyağlı Saç Kremi

Dalan zeytinyağlı saç kremi de bir o kadar eşsiz bir tarif sunuyor. Doğal zeytinyağı ve pirinç proteinini aynı şekilde barındıran bu zeytinyağlı saç kremi sayesinde saçlarınızın tüm vitamin ve mineral ihtiyacı da tek bir ürün ile karşılanmış olur. Saçlarda yüksek miktarda parlaklık ve yumuşaklık kazanması için mutlaka kullanılması gereken bir üründür. Dalan zeytinyağlı saç kreminin besleyici özelliği 4 hafta gibi kısa bir sürede ortaya çıkar. Saç dökülmelerine karşı ve kepeğe karşı da oldukça etkili olan Dalan zeytinyağlı saç kremi sayesinde saçlarınızın eski güzel görünümünü kazanmak mümkün hale geliyor.  

Dalan d’Olive Zeytinyağlı Nemlendiricili Duş Jeli

Dalan d’Olive teknolojisi ile yeni üretilmiş olan bu eşsiz nemlendiricili duş jeli sayesinde aradığınız o pamuksu kokuyu ve nemlendirici özelliği bu üründe bulabileceksiniz. Milyonlarca insan duş yaparken elde edebileceği en ferah kokuyu ve ekstra nemlendirici özelliğe sahip duş jelini arıyor. Ancak herkes için bu mümkün değil çünkü Dalan d’Olive ürünü sadece belirli sayıda üretiliyor. Zeytinyağlı nemlendiricili duş jeli sayesinde vücudun nemlendirilmesi ve cilt vitamin eksikliği tek bir ürün ile tamamlanabilir. Milyonlarca insanın aradığı ancak bulamadığı tüm detaylı nemlendiriciler ve duş jelleri, el sabunları, yoğun bakım kremlerinin tamamı zeytinagaci.com web sitesinde.

En Kaliteli Nemlendirici ve Zeytinyağlı Ürünler Nereden Alınır?

Türkiye’nin en kaliteli ürünlerini özenli bir şekilde seçiyor ve sizinle buluşturuyoruz. Önceliğimizin mutlak düzeyde bol nemlendirici özelliğine sahip olması ve sadece ama sadece gerçek zeytinyağlı ürünlerini sizinle buluşturmak olduğunu unutmayın. Zeytinagaci.com olarak tüm ekibimiz, sizin daha kaliteli Gemlik ürünleri ile buluşmanızı sağlamak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Türkiye’nin en kaliteli nemlendirici ve zeytinyağlı ürünlerini hemen Solive ile sipariş verebilirsiniz. SİPARİŞ VER!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.