2500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!

İlk 2 Saat Zeytinyağı Nedir?

06-04-2022 14:33
İlk 2 Saat Zeytinyağı Nedir?

İlk 2 Saat Zeytinyağı

İlk 2 saat zeytinyağı, Türkiye’de bir ilk olarak sadece Solive güvencesi ile patentli olarak üretilir. İlk 2 saat zeytinyağının diğer tüm zeytinyağlarından farkı, her yıl Ekim ayında hasat edilmiş olan yeşil zeytinlerin hemen ilk iki saat içerisinde sıkılarak elde edilmesi ile oluşur. Herhangi bir bekleme aşaması olmadan, taze ve sağlıklı elde edilen zeytinyağı, Türkiye’de sadece Solive’de üretilir. Araştırmalarımıza göre binlerce litre tüketimi bulunan zeytinyağı arasında en dikkat çekeni ise yine ilk 2 saat zeytinyağı olmuştur. Ancak onu daha yakından tanımak isteyen ve tam olarak ne olduğunu anlamak isteyen müşterilerimiz için kısaca bir tanım yapalım.

İlk 2 Saat Zeytinyağı Nedir?

İlk 2 saat zeytinyağı, adından da rahatlıkla anlaşılacağı gibi hasat edilen zeytinin iki saat içerisinde sıkılarak taze ve sağlıklı zeytinyağı elde edilmesi ile oluşur.1 Litresinde 388mg Polifenol ve 0,35 dizem asit değerine sahiptir. Diğer tüm zeytinyağlarından temel farkı ise tazeliği, boğaz yakan nefis tadı ve acı aroması ile ünlüdür. Kullanıcıları bir kere alıştıktan sonra diğer tüm zeytinyağı türlerini unutmaya başlarlar. Çünkü ilk 2 saat zeytinyağı ürünü hem sadece Solive markası adı altında üretilir hem de sağlık için en faydalı olanıdır. Ağacından el ile toplanan yeşil zeytinlerin, erken hasat edildikten sonraki ilk iki saat içerisinde hemen sıkma işlemine girmesi ve bir zeytinyağı haline getirilmesi Türkiye’de sadece ve sadece Solive ile gerçekleşiyor.

İlk 2 Saat Zeytinyağı Neden Üretiliyor?

İlk 2 saat zeytinyağının üretim amacı ilk olarak sağlıktır. Diğer zeytinyağı türlerinde bekleme olasılığı daha yüksektir. Ancak ilk 2 saat zeytinyağı üretiminde beklemek gibi bir olasılık yok. Hızlı bir şekilde en kaliteli zeytin parçalarından anında sıkma elde ediliyor ve zeytinyağı üretiliyor. İkinci sebebi ise özel isteklerdir. Şirketimiz, geçtiğimiz 10 yıl içerisinde sadece bir defa üretim kararı almış, müşterilerine sunduğu ilk 2 saat zeytinyağı olağanüstü bir ilgiyle karşılaşmıştır. Bu sebeple de gelen talepler üzerine yeni üretimler de söz konusu olmuştur. 2013 yılından bu yana ürettiğimiz ilk 2 saat zeytinyağı tüm Türkiye’de büyük bir ilgi görmüştür. İnsanların çok büyük bir kısmı ilk 2 saat zeytinyağını çok fazla beğendiklerini bizimle paylaşarak daha fazla üretmemizi istediler. Markamız yılda sadece 1 defa ilk iki saat zeytinyağı üretimi yapmaktadır. Ancak çok tonajlı bir üretim yapamıyoruz. Bunun sebebi ise Gemlik bölgesindeki zeytinin yemeklik olarak prim yapmasıdır. Hiç bir üretici Gemlik’in incisi olan siyah yemeklik zeytini erken toplamak istemez. Buda yağlık olarak erken toplanmasına engeldir. Zeytinin kendiliğinden olgunlaşarak yemeklik olması erken toplandığında yağın kalitesinin nekadar kıymetli olacağının göstergesidir. Bunda Gemlik’in konumu da büyük önem taşır.

İlk İki Saat Zeytinyağı Neden Önemli?

İlk iki saat zeytinyağı sayesinde binlerce insan Türkiye’nin en kaliteli ve en taze zeytinyağını tüketiyor. Bu tüketim merakının arkasında ise onun lezzeti, güvenilirliği ve şeffaflığı yatıyor. Solive müşterilerinin büyük bir çoğunluğu ilk iki saat zeytinyağı siparişi verebilmek için yılın belirli zamanlarında kuyruğa girer. Çünkü yılda bir defa üretilir ve sınırlı sayıda üretilir. Bu da onu eşsiz kılan bir diğer özelliğidir.

Kaliteli Zeytinyağı Nereden Alınır?

Türkiye'nin en kaliteli zeytinyağlarından biri sadece markamız tarafından üretilen ilk iki saat zeytinyağıdır. Özellikleri ve içeriği bakımından da aşırı zengin olan İlk 2 saat zeytinyağı, hem kalitesi ile hem de görünümüyle iştah kabartan bir yapıya sahiptir. Binlerce kişi tarafından tercih edilen ilk iki saat zeytinyağı sadece ama sadece Gemlik'te üretilir. Markamızın eşsiz ürünlerinden bir tanesi olan ilk iki saat zeytinyağı sofralarda eşsiz bir lezzet sunar.
İLK 2 SAAT ZEYTİNYAĞI SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.