2500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!

Riviera Zeytinyağı Nedir?

23-03-2022 10:36
Riviera Zeytinyağı Nedir?

Solive Riviera Zeytinyağı

Solive Riviera zeytinyağı, Diğer bitki yağlarına göre daha sağlıklı bir zeytinyağı türüdür. Ancak riviera zeytinyağını diğer tüm zeytinyağlarından ayıran en temel faktör, direkt olarak yemeklerde kullanılan bir tür olmasıdır. Sızma zeytinyağına göre fiyatının daha uygun olması yemeklerdeki kullanımını artırır. Özellikle yemeklerinde zeytinyağı tüketmeyi seven ve bu sebeple çok fazla zeytinyağı türü arayışı içerisinde olan değerli müşterilerimizin bu konuda bilinçlenmesi gerekir. Riviera zeytinyağı kimyasal temizliklerden ve çeşitli işlemlerden geçirerek üretilen bir zeytinyağı türüdür. En önemli ayrıntılarından bir tanesi ise %100 naturel olmamasıdır. Riviera zeytinyağının içerisinde %90 rafine zeytinyağı, %10 ise naturel sızma zeytinyağı bulunur. Eğer hazırsanız sizi Riviera zeytinyağı konusunda daha da bilgilendirelim.

Riviera Ne Demek?

Riviera yağ; yüksek asit barındıran ve çok çeşitli işlemlerden geçirilmiş olan bir zeytinyağı türüdür. Kısaca rafine yağdır. Bu zeytinyağına, biz sadece Gemlik Sızma Zeytinyağı karıştırarak üretiriz. Riviera zeytinyağı diğer tüm zeytinyağlarına göre daha açık renge sahiptir ve çok daha hafif bir yapıya hakimdir. Çok hafif olması sebebi ile her türlü yemekte kullanılabilen ve yemeklerin yağ oranı bakımından çok daha hafif olmasına olanak sağlayan Riviera, kilo problemi yaşayan insanlar ya da hafif yağ oranına sahip zeytinyağı tüketmek isteyen insanlar için oldukça uygundur. Riviera zeytinyağı içeriğinde %1 oranından daha az asit bulunmalıdır.

Riviera Zeytinyağı Neden Üretilir?

Riviera zeytinyağı genellikle daha hafif yağ oranına sahip ve daha hesaplı zeytinyağı isteyen insanların talepleri üzerine üretilmiştir. Türkiye’de Rafine yağ üreten birkaç firma vardır. Gelen taleplere karşılık verebilmek için Solive de bu firmalardan rafine yağ alıp içine kendi sızma zeytinyağını koyarak üretime başlamıştır. Rafine yağın kalitesi bu karışımda çok mühimdir. Günümüzde yağlardaki tağşiş’ in insan sağlığındaki olumsuz etkilerini hepimiz biliyoruz. Riviera zeytinyağının en büyük özelliği yüzde bir oranından daha az asite sahip olmasıdır. Riviera zeytinyağı, hafifliği ile kullanıcılarını her zaman memnun edebilen bir yapıya sahiptir. Hem görünümü hem de yapısı itibari ile hafif, lezzetli ve eşsiz bir tat sunar.

Riviera Zeytinyağı Ne Zaman Üretilir?

Riviera zeytinyağının, %90’ı rafine zeytinyağıdır ve bu yağ Ege bölgesinde üretilir. Özellikle değer bakımı çok önemlidir çünkü yağ oranı yüksek zeytinyağlarının aksine Riviera zeytinyağı çok hafif ve düşük kaloriye sahiptir. Kilo problemi yaşayan ya da hafif yağ tüketmek isteyen insanlar için birebir olan Riviera zeytinyağı, Fabrikalardan toplanan zeytinyağlarının rafine edilmesi ile Şubat ayı gibi firmalara dağıtımı başlar. Bir Riviera zeytinyağı üretimi ortalama olarak tahmini Mart ayı gibi satışa hazır hale gelir. Üretim açısından da hiç kolay olmayan Riviera zeytinyağı, Gemlik bölgesindeki en kaliteli zeytinlerin sıkılması ile elde edilen sızma zeytinyağlarının karıştırılmasıyla tadını alır.

En Kaliteli Riviera Zeytinyağı Nereden Alınır?

Türkiye’nin en kaliteli zeytinyağı üreticisi olan Solive, aynı zamanda Türkiye’nin en iyi zeytinlerinin yetiştiği bölge olan Gemlik’ten siz değerli müşterilerine zeytin ve zeytinyağı üretimi yapar. Türkiye’nin en hafif ve en lezzetli Riviera zeytinyağı ise sadece ve sadece Solive güvencesi ile alınır. Riviera Zeytinyağı Sipariş Vermek İçin Tıkla!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.